Bouwtechnische keuring Amstelveen

Bouwtechnische keuring Amstelveen

Bouwtechnische keuring Amstelveen voor een grondige en vakkundige keuring van woningen, bedrijven en winkelpanden.bouwtechnische keuring amstelveen

Zoekt u een ervaren bouwkundig inspecteur voor een bouwkundige keuring?
Wij zijn onafhankelijk, hetgeen inhoud dat wij niet samenwerken met bijvoorbeeld makelaars en/of taxateurs.

Voor de aankoop van uw woning, maar ook voor de verkoop van uw woning staan wij u met raad en daad terzijde en brengen alle gebreken helder in beeld. Het is verstandig wanneer u aanwezig bent bij de keuring, daar u met eigen ogen kunt zien wat de bevindingen zijn van onze inspecteur. Ook kunt u ter plekke al uw vragen stellen omtrent de staat van de woning. Zo bent u nog meer betrokken bij de inspectie.

Bouwtechnische keuring Amstelveen keurt alles, vanaf de fundering tot en met het dak. Geen gebrek wordt overgeslagen. In de bouwtechnische keuring wordt eveneens de keuring van de installaties meegenomen.  Wij hanteren geen vaste tijd voor een inspectie, maar zijn klaar wanneer alles gekeurd is. Na afloop wordt een bouwkundig rapport opgesteld, uitgebreid met foto’s toegelicht, alsmede voorzien van een kostenraming voor herstel en gebreken welke per direct en binnen 1-5 jaar hersteld dienen te worden.

Bouwtechnische keuring Amstelveen is er ook voor u wanneer u een NHG rapportage nodig hebt voor een financiële instelling in verband met de aanvraag voor een NHG hypotheek. In deze rapportage wordt een extra bijlage opgenomen, welke vereist is voor een dergelijke hypotheek aanvraag.

Het is onze taak om te helpen het beste resultaat te krijgen voor elke aankoop, bouw of verkoop van onroerend goed. Wij als deskundigen op het gebied van bouwinspectie, kunnen onze branchekennis delen om u te ondersteunen en onafhankelijk te reageren op eventuele zorgen die u heeft bij het kopen, bouwen of verkopen van een huis.

Bouwtechnische keuring Amstelveen

We inspecteren alle aspecten van het pand, van het interieur tot aan de buitenkant, om er zeker van te zijn dat er geen huidige structurele gebreken aan het huis zijn en dat er geen toekomstige verrassingen op de loer liggen. Het kopen van een huis of investering is een van de grootste beslissingen die u neemt en het is van cruciaal belang om over de juiste informatie te beschikken, zodat u comfortabel verder kunt met uw aankoop. Het is een grote financiële verplichting en een beslissing waarvan u zeker moet zijn voordat u aan een contract vastzit. Wij zorgen ervoor dat uw inspectie vóór de aankoop of binnen uw afkoelingsperiode of aangegeven contractperiode wordt uitgevoerd om u de juiste informatie te geven die u nodig hebt om uw beslissing te nemen.

We kunnen u helpen beslissen of het huis de waarde waard is waarvoor het op de markt wordt verkocht en of u meer geld moet uitgeven voor toekomstige reparaties of renovaties. We zullen onze aanbevelingen doen en u helpen om de best mogelijke actie voor de toekomst te bepalen. De resultaten die we behalen met onze pre-aankoopinspecties hebben onze klanten duizenden euro’s bespaard en veel toekomstige kopzorgen bespaard. Wij zijn gepassioneerd in wat we doen en we garanderen dat u uitzonderlijke service krijgt van deskundige inspecteurs met uitgebreide kennis.

Heeft u vragen, bel dan gerust met bouwtechnische keuring Amstelveen via telefoonnummer 0636078178. Wij staan u graag te woord.