Bouwtechnische keuring Amstelveen

Bouwtechnische keuring Amstelveen voor een grondige en vakkundige keuring van woningen, bedrijven en winkelpanden.bouwtechnische keuring amstelveen

Zoekt u een ervaren bouwkundig inspecteur voor een bouwkundige keuring?
Wij zijn onafhankelijk, hetgeen inhoud dat wij niet samenwerken met bijvoorbeeld makelaars en/of taxateurs.

Voor de aankoop van uw woning, maar ook voor de verkoop van uw woning staan wij u met raad en daad terzijde en brengen alle gebreken helder in beeld. Het is verstandig wanneer u aanwezig bent bij de keuring, daar u met eigen ogen kunt zien wat de bevindingen zijn van onze inspecteur. Ook kunt u ter plekke al uw vragen stellen omtrent de staat van de woning. Zo bent u nog meer betrokken bij de inspectie.

Bouwtechnische keuring Amstelveen keurt alles, vanaf de fundering tot en met het dak. Geen gebrek wordt overgeslagen. In de bouwtechnische keuring wordt eveneens de keuring van de installaties meegenomen.  Wij hanteren geen vaste tijd voor een inspectie, maar zijn klaar wanneer alles gekeurd is. Na afloop wordt een bouwkundig rapport opgesteld, uitgebreid met foto’s toegelicht, alsmede voorzien van een kostenraming voor herstel en gebreken welke per direct en binnen 1-5 jaar hersteld dienen te worden.

Bouwtechnische keuring Amstelveen is er ook voor u wanneer u een NHG rapportage nodig hebt voor een financiële instelling in verband met de aanvraag voor een NHG hypotheek. In deze rapportage wordt een extra bijlage opgenomen, welke vereist is voor een dergelijke hypotheek aanvraag.

Heeft u vragen, bel dan gerust met bouwtechnische keuring Amstelveen via telefoonnummer 0636078178. Wij staan u graag te woord.